Mobil logo

Lite om elektronikverkstan

Elektronikverkstan startades 2009, idag är verksamheten fokuserad på reparation samt felsökning av maskin, industri och jordbrukselektronik. Skapar även tekniska lösningar åt eventbolaget Kosmonaut.

Vägen till egen företagare...

Efter el-teleteknisk linje på gymnasiet blev det ett påbyggnadsår med en inspirerande lärare på Elektronisk kommunikation.

 

Arbetade sedan i 9 år på Central-service i Halmstad, där erfarna ägare och medarbetare lärde mig otroligt mycket om reparation av bla radio/tv-apparater.

 

4 år i Falkenberg på Teknikcenter gav mer erfarenhet men utvecklingen inom radio/tv branschen tenderade att sälja mer och laga mindre...

 

Därför tog jag tillfället när en tjänst på Salltorp Lantbruk var vakant, att vidga mina vyer. Det föll väl ut och jag lärde mig mycket och såg nyttan med mina reparationskunskaper inom maskin & industrielektronik i ytterligare 4 år.

 

2009 tyckte Lars på Liljedahls Musik & Nöje i Falkenberg att jag kunde hjälpa honom att reparera musikprylar, och på den vägen är det.

Referenser

Ambullerande

Mycket reparationer sker ute hos kund då maskiner o apparater kan vara svåra eller tunga att flytta. Men  apparater, moduler eller kretskort skickas eller lämnas även in på vår verkstad. Kontakta oss för vidare diskussion om lämpligt tillvägagångs sätt i just ert fall.

Kontakta mig redan idag! 
Skicka din förfrågan

eller ring 073-68 073 64